Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ПОЧЕТЕН ПЛАКЕТ
НА СДРУЖЕНИЕ "ВЕСТИТЕЛИ 2007"

Своя пети рожден ден отбеляза днес врачанското сдружение "Вестители 2007". Неправителствената организация, в която членуват само врачани, ежегодно отпуска стипендии на даровити деца със специални образователни потребности или в тежко социално положение.

"Позволете ми да изразя своето уважение към всички вас за благородната кауза да подпомагате децата, като сбъдвате техните мечти и желания. Вашата щедрост, всеотдайност и грижа са основен фактор, чрез които подобрявате условията за живот и развивате способностите на малките граждани на Враца, за да ги превърнете в щастливи хора. Навярно при реализирането на вашата прекрасна идея, вие срещате трудности и аз ви уверявам, че и занапред можете да разчитате на подкрепата ми. В навечерието на Рождество Христово и настъпващата Нова 2014 година, желая на целия екип здраве, лично щастие и удовлетвореност от постигнатото!" - с тези думи кметът инж. Николай Иванов се обърна към учредителите на сдружението.

В знак на признателност за благородното дело кметът връчи почетен плакет на председателя на сдружението Хрисим Чучков.
За петте години неправителствената организация "Вестители 2007" е раздала във вид на стипендии над 60 000 лева. С тях са подпомогнати 31 врачанчета. Много от тях вече са студенти в различни висши училища. Желаещите можеха и днес да се включат в благородната инициатива като закупят стоки от благотворителен базар. В кампанията се включи и кметът инж. Николай Иванов, който направи дарение за 250 лв.

Даниела Хитова
 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM