Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ПОФК "БОТЕВ"

Кметът на Враца Николай Иванов остава председател на УС на ПОФК "Ботев". Това бе решено по време на днешното общо събрание на сдружението. На заседанието бяха взети две решения: Приети бяха нови членове на Общото събрание и бе променен уставът на Управителния съвет, като бе променен броят на членовете от 5 на 3. Бяха освободени досегашните членове на Управителния съвет Юлиян Кирилов, Илия Вълов, Ангел Иванов, Никола Ценов и Валентин Станчев. Оставката на кмета инж. Николай Иванов не бе приета и той остава на поста председател на УС на ПОФК "Ботев" -Враца. Останалите членове са общинският съветник Владимир Ценов и легендата на врачанския клуб Георги Каменов. Спортно - техническият директор Валери Цветанов става член на Общото събрание, който представи информация за ситуацията в отбора и подготовката за следващия полусезон. Цветанов съобщи, че наставникът на отбора Тодор Гарев е подал официална молба за напускане, която този път ще бъде удовлетворена. "Предстои на първо място избор на нов старши-треньор на отбора и след това селекция на футболисти. Бяха коментирани въпроси, свързани с осигуряването на финансовата издръжка и от тук нататък се заемаме със задачите", коментира след събранието Николай Иванов. Той уточни, че проблемът с финансирането не е решен. Това, което е сигурно е, че предстои нова бюджетна година, в която общината ще поеме една много сериозна част от издръжката след приемането на бюджета. Беше взето решение да се проведе среща с местния бизнес, на която да търсим подкрепа за недостига в бюджета на клуба. Със субсидията от общината в началото на годината ще бъдат покрити и стари задължения основно към някой от освободените футболисти, но ще се търсят и допълнителни приходи. Бюджетът на клуба е силно редуциран и по отношение на работна заплата и за други разходи и задачата е вече по-изпълнима, макар че си остава основна и тежка", допълни Иванов.


Новите членове на Общото събрание: Георги Каменов, Веселин Петков, Владимир Ценов, Иво Ралчовски, Димитър Иванов, Валери Цветанов, Ивайло Георгиев, Борислав Страшимиров, Янислав Яков, Иван Иванов, Любен Куновски, Емил Маринов, Бойко Краев и Георги Александров.

 

  


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM