Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

КМЕТЪТ "ОСИНОВИ"
ДВЕГОДИШНО МОМИЧЕНЦЕ ЗА КОЛЕДА

Мечтаният коледен подарък за двегодишно момиченце от Враца ще бъде осигурен от кмета на града инж. Николай Иванов. Момиченцето, на което кметът пожела да стане символичен осиновител за Коледа, бе сред 30-те деца от социално слаби семейства, които са включени в тазгодишната кампания "Осинови врачанско семейство". "Осиновители" станаха също зам.-кметовете Красимир Богданов и инж. Красимира Георгиева. Благородното начинание се реализира вече за 11 път и е съвместна инициатива на СНЦ "Дом на науката и техниката", читалище "Развитие", Майчин център "Българка", Сдружение "МОСТ", Клуб "Приятели на Врачански Балкан", Клуб по франкофония, СНЦ "Светлина в живота", Община Враца, Областна администрация, РИО, Младежки дом и други.

В рамките на кампанията от 21 ноември до 15 декември "осиновителите" ще подготвят своите пакети, в които ще са желаните от децата подаръци. Даренията ще се събират в три пункта - в читалище "Развитие", Дома на науката и техниката и Информационен център "Натура".

В дните около Коледа всеки подарък ще стигне до 30-те деца, сред които тази година има и десет малчугана със специални образователни потребностrи.

Даниела Хитова


  

  


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM