Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ДИСКУСИЯ ЗА ЗАВИСИМОСТИТЕ ОТ ПАВ

Две обществено значими теми бяха обсъдени на провелата се на 20 ноември дискусия в рамките на Месеца за борба със зависимостите, иницииран от Общинския съвет по наркотичните вещества във Враца. Дискусията бе открита от зам.-кмета Красимир Богданов. Гост-лекторът Елмира Нешева, старши експерт в Националния център по наркомании направи презентации за спецификата на работата с деца и юноши с вредна употреба и зависимости от психоактивни вещества (ПАВ) и за планирането, реализацията и ефективността от превантивните кампании. В обсъжданията взеха участие медицинските специалисти и педагогическите съветници от училищата в общината, специалисти от РЗИ - Враца, младежи от Ученическия общински съвет и представители на Младежкия дом и БМЧК.
Следващата инициатива от Месеца за борба със зависимостите е измерването на въглеродния оксид в издишания от пушачи и непушачи въздух. Изследването ще бъде направено от 11 до 13 ч. на 21 ноември пред Сувенирната палата. На 29 ноември в 18 ч. в Младежкия дом ще отвори врати изнесен кабинет за безплатно и анонимно изследване за ХИВ/СПИН. Кампанията ще завърши в същия ден с концерт на група P.I.F. Началото е в 18.30 ч. в Младежкия дом.


  

  


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM