Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

КМЕТОВЕТЕ ПО СЕЛАТА
СА РАБОТИЛИ АКТИВНО ПРЕЗ ЛЯТОТО

Кметовете от селата на община Враца са работили активно през това лято - това е един от изводите, направени от кмета инж. Николай Иванов след първите изнесени приемни в малките населени места. Използвани са всички възможности, за да се правят ремонти, като са ползвани средствата, заделени в общинския бюджет за капиталови разходи, проекти от фонда "Малки граждански инициативи" и материалите и работниците по ОП "Развитие на човешките ресурси". "Искам да благадоря на основния ни дарител - "Холсим", който тази година ни отпусна 200 тона цимент. Циментът бе миксиран и раздаден на селата, като количествата бяха предварително заявени от кметовете" - каза инж. Николай Иванов.
Основните проблеми, който хората в малките населени места са поставили пред кмета на общината, са свързани с безработицата и с водоснабдяването. По време на срещите са обсъждани и приоритетите, които ще залегнат в капиталовата програма за 2014 г. В село Мраморен, например, предстои да се направи ремонт на покрива и фасадата на читалището, а в Девене - да бъде преместена здравната служба, като новото помещение бъде ремонтирано така, че да отговаря на всички изисквания.


 

  


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM