Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ЗАЩИТА ПРИ БЕДСТВИЯ

Проведе се среща на Областният управител инж. Венцислав Василев се срещна с членовете на Областния щаб за изпълнение на плана за защита при бедствия и представители на общини от Област Враца. На срещата присъстваха още инж. Слави Димитров - главен секретар на Областна администрация - Враца, Евгения Кръстева - директор дирекция "Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността" при Областна администрация - Враца, инж. Даниел Милков - началник на група "Планиране и превантивна дейност" при ОУ "ПБЗН", доктор Галина Лещарска - директор на Център за спешна медицинска помощ, комисар Венцислав Петров - началник на отдел "Охранителна полиция" и др.
На срещата бяха представени резултатите от дейността на органите на пожарна безопасност в защита на населението и опазване на селскостопанската продукция от пожари в област Враца през 2013.
Членовете на Областния щаб и представителите на общините бяха запознати и с резултатите от есенната проверка на потенциално опасните водни обекти в област Враца и дадените предписания. 

  


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM