Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

НАГРАДИ ЗА НАЙ-ДОБРИТЕ
В РИБОЛОВНИЯ ТУРНИР

В тази събота и неделя на язовир "Агов дол" до с. Власатица се проведе риболовен турнир за професионалисти. Турнирът бе организиран от концесионера на язовира Марио Тончев. Надпреварата бе трета за тази година и в нея взеха участие 25 отбора от по двама участници. В състезанието се включиха отбори от Пловдив, София, Стара Загора, Перник, Шумен, Горна Оряховица, Севлиево, Монтана и Враца. Надпреварата бе в четири манша, разпределени по два в двата дни. Състезателите бяха разделени в четири сектора на язовира. Сред участниците бяха Пламен Панталеев - седемкратен републикански шампион по спортен риболов на плувка, Румен Витков - бронзов медалист от световното първенство в Испания през 2012 г., Юлиян Йорданов - девети на световното първенствот в Италия през 2006 г. и Валентин Колев - участник в последното световно първенство по спортен риболов, провело се в Чехия на 15 и 16 септември 2012 г. Сред официалните гости на турнира бяха кметът на община Враца инж. Николай Иванов и председателят на Федерацията по спортен риболов Ивайло Христов.

Турнирът на язовир "Агов дол" бе най-успешен за Пламен Патналеев и Пламен Крайчев, завоювали първото място. Втори станаха Румен Витков и Людмил Стайков. На трето място се класираха пловдивчаните Димитър Кузманов и Илко Влашев. Наградите на най-добрите връчи инж. Николай Иванов. Победителите получиха купи и медали, осигурени от кмета на Враца. Класираните на първо място си тръгнаха и с награда от 2 900 лв. Класираните втори взеха 1 900 лв., а третите - 1000 лв. Всички риби, уловени по време на турнира, бяха върнати обратно в язовира.

 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM