Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

"ВРАЦА ТАНЦУВА"

Остават само 6 дни до старта на Второто издание на Националния фестивал конкурс за съвременна хореография "ВРАЦА ТАНЦУВА", организиран от Община Враца, Младежки дом-Враца, балет ВИВА.
От 25 до 27 октомври в Младежкия дом на гр. Враца ще се срещнат над 140 танцьори от 10 танцови формации от 6 града на България.
В две конкурсни вечери 25 и 26 октомври от 18.00 часа ще бъдат показани танци в няколко различни съвременни стилове: джаз балет, модерен балет, хип хоп, брейк, стилизиран фолклор и други.
Изпълненията на участниците ще бъдат в 3 възрастови групи и ще бъдат оценявани от тричленно жури от хореограф, актьор и педагог в областта на танца. Критериите за оценка ще бъдат техника на изпълнението, композиция и хореография, сценично присъствие, артистичност и визия
В дните на Фестивала ще бъдат организирани и съпътстващи събития - уъркшоп вариететни и джаз танци, открита сцена и флашмоб пред Сувенирната палата в гр. Враца, посещения на туристически дестинации.
Фестивалните дни ще завършат с гала вечер, на която ще се връчат наградите на победителите и ще бъдат показани най-добрите изпълнения.
Целите на Фестивалът са - да се популяризират различните форми и стилове на съвременната хореография, да се даде сцена за представяне на постиженията на младите изпълнители, да се създаде атмосфера на пълноценен творчески обмен, професионално общуване, партньорство и нови съвместни творчески проекти.
Първото издание на Фестивала ВРАЦА ТАНЦУВА, бе организирано през 2012 година като фестивал с конкурсна част за модерни танци и мажоретни състави.

ПРОГРАМА
25 октомври /петък/

- 18:00 часа - Официално откриване на Втория фестивал конкурс за съвременна хореография "Враца танцува" 2013 І конкурсна вечер;

26 октомври /събота/

- 10:00 часа - Уъркшоп - Джаз балет - 16:00 часа - Флашмоб и Открита сцена в централната зона на гр.Враца - 18:00 часа - ІІ конкурсна вечер; - 21:00 часа - Обявяване на резултатите и награждаване и
официално закриване на Втория фестивал конкурс
за съвременна хореография "Враца танцува" 2013


 

 

  


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM