Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ 2013 - 2014

Графикът за общинския етап на Ученически игри`2013 - 2014 вече е готов. Това стана ясно на проведеното заседание с представители на училищата в община Враца. Петнадесет ще са отборите по футбол, които ще дадат старт на игрите. Сили ще мерят също отбори в спортовете баскетбол, волейбол, хандбал, бадминтон, лека атлетика, тенис на маса и шахмат. Заявките за тазгодишните състезания са по-малко в сравнение с миналата година. В баскетбола липсват заявки при най-малката възрастова група, 5 - 7 клас, при момичетата и при момчетата. В хандбала ще се състезават само два отбора в различни възрастови групи.
Началото на Ученическите игри е през следващата седмица с футболни срещи. Програмата за баскетбола предвижда мачовете да се проведат от 10 до 13 декември. На 15 и 16 януари 2014 г. предстоят срещи по тенис на маса. Домакинството е на СОУ "Никола Войводов". Природо-математическата гимназия ще домакинства срещите по баскетбол и волейбол, а ОУ "Васил Левски" ще приеме партиите по шахмат на 21 и 22 януари 2014 г. Състезанията по бадминтон ще се проведат на 6 и 7 февруари 2014 г. в ПГ "Димитраки Хаджитошин". Волейболните отбори ще мерят сили от 10 февруари 2014 г. Последният спорт, който е включен в програмата - лека атлетика, е насрочен за 14 март 2014 г. на стадион "Христо Ботев".


 

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM