Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ИЗЗЕМВАТ ИМОТИ НА НИКОЛАЙ КОЦЕВ?

Областна администрация - Враца ще предприеме действия за връщането на земи и сгради, държавна собственост, ползвани от Николай Коцев. Комисия от Областна администрация - Враца е извършила проверка на всички държавни имоти и е констатирала кои от тях се ползват неправомерно. Държавните имоти, които Николай Коцев ползва, са сгради в местностите "Балкан" и "Турканица".
При извършената проверка на имота в местността "Турканица", във връзка с отчетена фактура за консумирана ел. енергия, плащана от Областна администрация - Враца, е констатирано, че имотът се използва неправомерно.
Това са 6 декара срещу "Турканица" и две стопански постройки. В постройките е установено наличие на сено и фураж.

Областният управител Венцислав Василев заяви, че администрацията няма против имота да продължи да се ползва от Коцев, но отношенията да бъдат уредени документално. По думите на Василев имотите в Балкана са до пещерата "Леденика"- хижа и ресторант, дадени под наем преди 6-7 години на ниска цена, с идеята там да се реализира проект. Проект не е реализиран.
От Областна администрация са дали на Коцев срок до 30 септември да освободи имотите. Поради неспазването на срока, Областна администрация ще предприеме действия за изземането им, се казва в информацията, разпространена от администрацията.
 

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM