Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ОБЩИНА ВРАЦА С ГРАМОТА ОТ ТУРИСТИЧЕСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ВАРНА

Община Враца получи грамота за активен принос в развитието на екотуризма в България на Шестия Черноморски форум във Варна. Туристическото изложение, в което взеха участие над 60 изложители, се проведе в морската столица от 2 до 4 октомври. Сред участниците бяха общини, природни паркове, сдружения, университети, фирми, хотели. Враца е една от двете общини, които са получили грамота сред класиралите се в петте категории. Темата на тазгодишния форум бе "Еко туризмът - нашето зелено бъдеще". Община Враца участва в туристическата борса с щанд и мултимедийна презентация на тема "Мистерията Враца", чиято основна цел бе популяризирането на културно-историческото и археологическо наследство в региона и представяне на възможностите за културен, еко, спортен, киленарен, приключенски и алтернативен туризъм. На изложението във Варна за първи път бяха представени седемте туристически пакета, разработени по проекта "Враца - врата към древността".
Впечатляващо бе представянето на Враца и в малката туристическа борса в Поморие, която се проведе от 26 до 28 септември. Регионът бе представен с щанд и презентация. Представители на общината взеха участие в дискусионната кръгла маса.
 

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM