Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН

С българския химн и издигане на националния флаг в Езиковата гимназия "Йоан Екзарх" във Враца бе открита новата учебна година. Гост на събитието бе кметът на общината инж. Николай Иванов. "Първият учебен ден винаги донася празнично настроение, много усмивки, много спомени от отминалото лято. Заедно с това всички очакваме и искаме новата 2012-2013 учебна година да бъде по-успешна, по-добре организирана, с повече удобства за учебна дейност. За да постигнем това, трябва заедно да отговорим на високите критерии и да дадем нужното от себе си - всички: учениците, педагозите, родителите, училищното ръководство, общината. Условията за учебна дейност в Езикова гимназия отговарят на високите изисквания и дават възможност за поставяне на по-високи цели. Ще продължим и занапред да не допускаме каквито и да било пречки да изместват голямата обща цел и вашия стремеж: "С чужд език - без бариери в Европа и света!" Община Враца ще бъде гарант за преодоляването на проблемите на учебната база, за по-широка обществена подкрепа и нагласа към образователната дейност и за по-добри стандарти" - каза по повод празника инж. Николай Иванов. Кметът пожела на учениците и преподавателите една успешна и щастлива учебна година.

ЕГ "Йоан Екзрх" -Враца

    

Директорът на Езиковата гимназия Силвия Драйчева също поздрави своите колеги и учениците с първия учебен ден. След благопожеланията, г-жа Драйчева обяви, че ще бъде дадена награда от 1000 лева на онзи ученически екип, който направи най-добър рекламен клип на училището. Срокът за изработването му е до 1 април. Клипът ще бъде излъчван на различни форуми и ще служи като реклама при следващата кампания за прием на ученици. И през тази година най-добрите ученици, които завършат с отлични оценки по всички предмети и без закъснения и отсъствия, ще получат награда от 100 лева. "Има три прости правила, които ако се спазват, успехът е неизбежен - да се идва всеки ден на училище, да се учи редовно и системно и да се уважаваме взаимно" - това посъветва възпитаниците на гимназията Силвия Драйчева.

ПМГ "Акад. Иван Ценов"-Враца

   

Заместник кметовете инж. Красимира Георгиева, Красимир Богданов и Ангел Вълчев присъстваха на откриването на новата учебна година в СОУ "Христо Ботев", СОУ "Никола Войводов" и НУ "Св. Софроний Врачански". Секретарят на Община Враца Иван Жеков бе гост на ОУ "Св. св. Кирил и Методий".

СОУ "Христо Ботев"-Враца

      
      
      

По-късно кметът на Враца инж. Николай Иванов и зам.-кметът Ангел Вълчев присъстваха на първия учебен ден в ОДЗ "Единство, творчество, красота".


577 СА ПЪРВОКЛАСНИЦИТЕ
В ОБЩИНА ВРАЦА


577 първокласници са присъствали на първия учебен ден в община Враца. Учениците в региона са 8 700. Те се обучават в деветнадесет общински училища - три начални, шест - основни, пет - средни общообразователни, две профилирани гимназии, две професионални гимназии и спортно училище. До всички кметът инж. Николай Иванов изпрати поздравителни адреси по повод началото на учебната година.


Даниела Хитова 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 


 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM