Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

"БОТЕВ" ГОСТУВА НА "МОНТАНА"

Отборът на "Ботев"-Враца гостува на "Монтана" в мач от 8 кръг на първенството в "Б" професионална футболна група. Дерби-срещата на Северозапада ще се играе в събота - 28 септември от 17.00 часа на стадион "Огоста".
"Предстои ни тежко гостуване на "Монтана", заяви новият старши-треньор на "Ботев" Тодор Гарев.- Ако кажа, че сме в отлично състояние ще излъжа. Наясно сме, че ни предстои един изключително труден мач, най-вече защото идва в неприятен момент за нашия отбор. Знаете треньорски рокади. Имаме си куп други проблеми - финансови и от битов характер. Имаме обещанието, че поне част от финансовите задължения, които има към момчетата, ще бъдат изчистени и се надявам това да стане до утре за да може до събота да направим един боеспособен състав". В отбора на "Ботев" от вчера се завърна Дарко Савич. По всяка вероятност обаче бранителят няма да вземе участие в мача с "Монтана".
Още двама футболисти са под въпрос за съботното гостуване поради контузии. Това са Георги Какалов и Симеон Мечев. Гарев съобщи, че в треньорския щаб остават досегашните помощник-треньори Илия Войнов и Румен Ненов.
Тодор Гарев коментира и темата за оттеглената подкрепата на агитката към отбора. "За един тим това е огромна загуба. Аз не познавам отбор, който да има успехи, ако няма зад гърба си. Тя има своето право отдръпнала се. Надявам се този проблем да се разреши, защото имаме нужда от тях".


 

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM