Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

СЪБИРАТ ИДЕИ ЗА РАЗВИТИЕ НА СПОРТА

Предложения в областта на спорта, които да влязат в новия Общински план за развитие 2014 - 2020 г., разглежда работна група. Групата, която включва експерти от общинска администрация и общински съвет, представители на РИ на МОН и на Министерството на младежта и спорта, и на спортните клубове в града, проведе вече две заседания. Протоколите от тях са изпратени на спортните клубове и са качени на официалния сайт на Общината - www.vratza.bg . Сред идеите са изграждането на нова многофункционална сграда в спортния комплекс "Христо Ботев", подобряване на съществуващите спортни съоръжения, създаване на база за спортни клубове в жк "Дъбника", подобряване на игрищата, които се намират в междублокови простраства в кварталите на града и изграждане на нови, монтирането на светлинно табло, осветление и нови седалки на стадион "Христо Ботев", поставяне на рампи на спортните съоръжения, които да ги направят достъпни и за хора с двигателни увреждания. Обмисля се също създаването на Консултативен съвет по спорта.
Работната група ще продължи да приема предложения, както от спортните клубове, така и от граждани. Идеите могат да бъдат изпращани в Центъра за административно обслужване в общинската администрация, като е посочено, че се отнасят за Общинския план за развитие 2014 - 2020 г., за сектор "спорт". 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM