Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ЗАСЕДАВАХА ТРИ ОБЩИНСКИ КОМИСИИ

Първите заседания на три общински комисии се проведоха в понеделник. В първата комисия, с председател зам.-кметът инж. Красимира Георгиева, бяха отворени офертите на участниците за избор на изпълнител на рехабилитацията и обновяването на обществен парк "Хижата" по проекта "Враца - привлекателно място за живеене". В процедурата взеха участие четири фирми - "Екса" АД - София, "Техномашпрогрес" ООД - София, ДЗЗД "Консорциум Ситипарк" - Враца и ДЗЗД "Пътища Северозапад" - Монтана.
Втората комисия бе за доставката и монтажа на обзавеждане и оборудване по проекта "ИСКРА - иновативен социален комплекс от резидентни алтернативи". Председател на комисията бе ръководителят на проекта Розалина Георгиева. Участваха две фирми - "КАН УЧТЕХСПОРТ България" ООД - Ямбол и "Перун ККБ" ЕООД - Благоевград.
Един участник се яви по обявената процедура за избор на изпълнител, която да извърши рехабилитацията на стоманения и реконструкцията на съществуващия захранващ азбестоциментов водопровод от язовир "Среченска бара" до Враца в рамките на проекта за воден цикъл на града. "Консорциум МС - Техно - Хидро" е подал оферта за тази обществена поръчка. Консорциумът включва три дружества - "Бетон" АД - Бургас, "Техноекспортстрой" ЕАД - София и "Хидроконструкция" АД - Букурещ, Румъния. Комисията, с председател инж. Красимира Георгиева, отвори плика с предложението за изпълние на поръчката. И трите комисии ще продължат работата си по разглеждане на офертите. Предстои насрочването на дата за отваряне на ценовите предложения.

Даниела Хитова
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM