Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

"БОТЕВ" ИГРАЕ ЗА ПОБЕДА

"Ботев"-Враца играе за победа без значение дали е домакин или гост" - заяви на днешната пресконференция старши-треньорът на врачани Ясен Петров.
"Не може след като тренират по този начин да не дойде и моментът, в който да се постигнат резултати и футболистите да зарадват привържениците с по-резултатна и по-добра игра. Без значение е дали играем в къщи или на вън, нашият отбор трябва да излиза с една и съща мисъл, как да вземем победата". Ясен Петров уточни, че в отбора има проблеми с контузени състезатели. "Пламен Илиев продължава да е на облекчен режим. Едно неприятно заболяване на Георги Какалов го извади от строя. Той е с вирусен бронхит и бе на антибиотици. Днес може би ще се появи на стадиона, но много голяма е вероятността да пропусне двубоя с "Пирин", допълни треньорът. Радостната новина от щаба на врачани е, че след травма в състава се завръща Даниел Божков.
Старши-треньорът на врачани съобщи, че ръководството е направило всичко възможно да разузнае отбора на "Пирин".
Отборът на "Ботев" заминава утре на обяд за Банско, където футболистите ще бъдат на режим преди мача с "Пирин". Двубоят в Разлог ще се играе в събота от 18.00 часа. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM