Волен Сидеров: Защо да му се обаждам? Той да не е султан?

Волен Сидеров: Защо да му се обаждам? Той да не е султан?

Водещи новини, Събития 0 Comment 48

 

Лидерът на „Атака“ и председател на парламентарната група на „Обединени патриоти Сидеров нападна МВР и премиера Бойко Борисов заради вчерашния пътен инцидент със съпругата му Деница Гаджева.

„МВР лъже по случая със съпругата ми. Съпругата ми можеше да бъде убита, ако не беше излязла на „Симеоновско шосе“ от тъмната уличка. Как да запазиш добрия тон, като суданец напада жена ми, а полицията не иска да се намесва. Двама дебели полицаи пушеха в лицето ми, а суданецът ми показва среден пръст“.

Пред телевизия Европа.Сидеров каза, че шофьорът се нахвърлил срещу съпругата му на столична улица.  Нито премиерът Бойко Борисов, нито коалиционният му партньор  Красимир Каракачанов, който е вицепремиер по сигурността, нито другият вицепремвиер Въалери Симеонов му се обадили.

„МВР е прогнила система“- каза  Сидеров. Вътрешният министър Младен Маринов трябва да бъде махнат веднага. А МВР да се поеме от  „Атака“ .  В МВР  се наливат милиарди абсолютно безсмислено. Същото се отнася и за ДАНС, от която няма никаква полза. .

„Защо да се обаждам аз на Борисов? Той да не е султан? Той трябваше да ми се обади!,“ – каза  обиден Сидеров. И даде пример за светкавичната намеса на премиера от Ню Йорк по случая с журналиста от „Господари на ефира“ . А  сега мълчи;;;.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top