В р е м е т о  ЗАТОПЛЯНЕ

В р е м е т о ЗАТОПЛЯНЕ

Враца 0 Comment 17

Над планините ще е предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от юг-югоизток, ще е слаб – до умерен. Ще се затопли, а максималната температура на височина 1200 метра ще е около 13 градуса, на 2000 метра – около 8 градуса

През тази нощ ще е ясно и почти тихо. Сутринта – студено, с минимални температури – предимно между 1 и 6 градуса, и на места ще има слаби слани.

В петък ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността, предимно висока. В Дневните температури ще се повишават, максималните ще са между 19 и 24 градуса.

По Черноморието – слънчево време, с временни увеличения на облачността, по-значителни над южните райони. Ще духа слаб до умерен изток-североизточен вятър. Максималните температури – 18-20 градуса. Температурата на морската вода – 21-23 градуса.

Над планините ще е предимно слънчево. Вятърът, от юг-югоизток, ще е слаб – до умерен.
Ще се затопли, а максималната температура на височина 1200 метра ще е около 13 градуса, на 2000 метра – около 8 градуса.

Атмосферното налягане ще продължи да се понижава и ще доближи средното за септември.

В събота, 29 септември, ще преобладава слънчево време.След обяд в Южна България ще започнат валежи от дъжд. Температурите ще се повишат и максималните ще бъдат между 20 и 25 градуса.

В неделя, 30 септември, ще преобладава облачно време и на много места ще има превалявания от дъжд. Ще продължи да духа предимно умерен вятър от изток-североизток.

Източник: Дарик

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top