Явор Божанков: Не аз съм бил бодигард на Живков

Явор Божанков: Не аз съм бил бодигард на Живков

Политика 0 Comment 72

Понеже съм роден след 90-та и не съм бил член на БКП, се чудя къде съм го чувал това. Май го четох в един сайт. Казал го e Живков. И бодигард не съм му бил. Другарят Борисов обаче е попил нещо от някогашния си партиен лидер. Подчертавам – нещо, защото на онова НДК и онези пътища строени тогава, нито им хвърчи изолацията, нито им се надигат плочките, нито им се отмива варовика от асфалта. Да беше научил и това.

По същество. Семинара си го платихме от джоба. На СПА никой не е ходил. Работихме доста след като затвори.

Накрая – не давате вие, пичове. Всички български работници и работодатели, дето ги крадете денонощно, дават. Вие само се снимате с плода на техния труд или каквото там е останало от него.

Когато ви говорят за светло бъдеще и стабилност да знаете, че става дума за тяхното светло бъдеще и тяхната стабилност. За нас – варовика в асфалта, дните на траур и терминал 2.

 

Позициата на Явор Божяанкон е отговор на казаното от премиера Бойко Борисов във връзка с двудневния семинар на социалистите в Баня, Разложко. Ето ги и тях:

„Докато онези са на СПА центрове, ние какво правим. Те в светлото бъдеще си го представят така, някога, докато ние сега го създаваме. То е днес. Аз не съм на СПА-център като БСП, аз работя: откривам училища, технологични паркове, зали… Ако няма комунисти на власт, всичко ще ни е наред... „

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top