„Елитно“ управление на математическата гордост на Враца

„Елитно“ управление на математическата гордост на Враца

Враца, Теми 0 Comment 273

Ходили ли сте скоро в залата на ПМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца?
А съжалихте ли, за това?
Залата, която по инициатива на инж. Войслав Бубев, бе подарена на елитната навремето гимназия, с мисълта да служи и за градска спортна зала, е в плачевно състояние.

„Елитното“  управление на гимназията рекламира училището и с възможността да предостави на подопечните си спортна зала.

За нуждите на общността в града, залата също щедро се предоставя от „елитното“ управление на гимназията.

Срещу „справедлив“ наем.

Какво получават наемателите срещу наема?

Място, където зимата става течение от счупените прозорци, лятото човек не може да си поеме въздух от жегата, въпреки че има вентилация, която никой не знае дали работи. „Мантинели“ от счупени и изключително опасни летви, които напомнят за оръжия за убийство на вампири.
Осветлението също, като че ли е предназначено за вампири. От поставените в началото осветителни тела, действащи са не повече от 10%.

Не знам, дали разните инспекции, чиято работа е да съблюдават законността на условията в подобни „елитни“ зали, не са заслепени от факта, че „елитното“ управление на елитната в миналото гимназия получава неперекъснато награди от местната власт. Или може би са наясно с гербовите връзки между управлението на гимназията, областта, общината и държавата, и си затварят очите заради хляба си, и в ущърб на спортуващите деца и наематели на подарената зала?

Стоян Стоянов

 

Related Articles

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top