БК „БОТЕВ 2012” ЗАВЪРШИ НА ВЪРХА В РЕДОВНИЯ СЕЗОН НА НАЛБ

БК „БОТЕВ 2012” ЗАВЪРШИ НА ВЪРХА В РЕДОВНИЯ СЕЗОН НА НАЛБ

Спорт 0 Comment 54

Завърши редовия сезон в първа дивизия на НАЛБ . Първият мъжки отбор на БК „БОТЕВ 2012”- Враца приключили на първо място с баланс от 20 победи и 2 загуби , втори са защитаващият титлата отбор на „Олд Таймърс“ с баланс 17-5.

През следващата седмица стартират плейофите , като в първия кръг в четвъртфинален мач „БОТЕВ 2012“ ще срещне осмият в редовния сезон тим на „Кучетата от Младост“. Играе се до две победи от три мача .

Втория тим на БК „БОТЕВ 2012”- Враца, играещ в трета дивизия , завършил на 11 място в редовния сезон се изправи в осминафинален мач срещу отбора на Скравена / 6-ти в редовния сезон/ . След много оспорвани първи двама мача с разменени победи, всичко се реши в третия решителен сблъсък, където врачани победиха с 60 на 51 точки. В четвъртфинала тима ще срещна поставеният под номер 3 в схемата Ремонт Експрес.

Шампионите на дивизиите ще бъдат определени в началото на юни.

В периода 5- 7 май 2018г. , БК „БОТЕВ 2012”- Враца ще вземе участие с двата си отбора в турнира за определяне на шампиона на Северна България , който ще се проведе в Ботевград или Враца .

Related Articles

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top