КОЛАТА НА “ДАНЪЧНАТА”…

КОЛАТА НА “ДАНЪЧНАТА”…

Враца 0 Comment 198

В редакцията се получи писмо от гражданина Т.Н.

“Пиша  това писмо, уважаема редакция, и изпращам снимка, за да предупредите КАТ да не “закачат” водачката на тази кола, защото… знаят ли коя е тя!

Колата, с виждащият се на снимката номер, често е гарирана на мястото от снимката. На 21 март, когато снеговалежът замести идването на пролетта, колата зае централното място на тротоара, по който минават много граждани от блоковете “Химик” и от целия квартал – на път към аптеките, магазините, болницата, тролеите…

На забележката, че колата пречи на пешеходците, а е студено и заваля отново сняг,  водачката заяви, че няма да я премести, въпреки че свободни места за партиране има доста, защото… можели да я “одраскат” други като паркират.

-Но, тротоара  не е за колите, за  хората е. Освободете им пътя. На КАТ ли искате да се обаждаме?

-Какво като се обадите. Аз съм данъчна!…”

Това е всичко, което е написал нашия читател. За да потвърди много пъти заявяваното, че тези, които  “се хранят” от нашите данъци, дето се бият в гърдите, че са “слуги на народа”, не спират да се “възползват” безцеремонно от “властта” и “поста” си…  Толкова, колкото им дава възможност заеманото място, и толкова, колкото им позволяваме ние, гражданите..

 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top