Тибетска рецепта за здраво сърце и очи

Тибетска рецепта за здраво сърце и очи

Здраве 0 Comment 70

Тибетската медицина е една от най-старите в света. Тя разчита предимно на богатите дарове, които ни е предоставила природата. Лековете на тибетската медицина съдържат около 1000 съставки. Но продуктите за рецептите, които ви предлагаме, могат лесно да се намерят на българския пазар. Те ще ви помогнат да пречистите кръвоносните съдове от мастните плаки, да успокоите духа си и да се подмладите, както и за превенция на инсулти и инфаркти. Освен това предпазва от появата на туморни образувания и подобрява зрението.

Смелете 1 кг лимони заедно с кората и 300 г чесън в блендер. Сложете сместа в 1.5 л завряла вода и варете със затворен капак точно 15 мин на среден огън. Изчакайте сместа да изстине и я пресипете в стъклен буркан, който затворете добре с капачка.

В продължение на 25 дни пийте по 50 мл всеки ден на празен стомах. След това починете 10 дни. Повторете 25-дневната процедура, ако е необходимо. Можете да повтаряте този процес два пъти годишно на всеки шест месеца като превантивна мярка. Продължавайте, докато здравето ви се подобри, но не забравяйте за задължителната 10-дневна почивка
Zdrave-to

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top