ТРАНСПОРТЕН ХАОС ВЪВ ВРАЦА

ТРАНСПОРТЕН ХАОС ВЪВ ВРАЦА

България, Водещи новини, Враца, Северозапад, Събития 0 Comment 280

Още по-тежки времена настъпват за шофьорите, които карат по врачанските улици. От днес започна разкопаването на площад „Софроний Врачански“, възлов за транспортната схема на града.Тролеите вече няма да се движат. Заменени са от закупените 4 автобуса „Рено“, производство 2000 г. и два микробуса.

Преди време кметът на Враца Калин Каменов заяви, че дружеството „Тролейбусен транспорт“ е решило проблема с транспорта за двата месеца на ремонт по най-добър начин.

Днес е първия ден, в който врачани пътуват с „новите“ автобуси. За нещастие, още сутринта, единия от тях аварира при обръщалото в кв. „Медковец“.

Интересно е решението в същия ден, в който се затруднява движението в центъра, да се блокира едната лента на „Кръстьо Българията“ за да се сложат препятствията за намаляване на скоростта тип „легнал полицай“.

Припомняме, че първоначалния план беше работите по водния цикъл на възловото кръгово кръстовище да се извършат по подземен метод и да не се нарушава за толкова дълго време транспорта във Враца, но явно новото общинско ръководство, начело с кмета Калин Каменов е решило да предпочете финансовия интерес на фирмата изпълнител, пред комфорта на врачани.

Related Articles

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top