Всички са на адренохром, пичове. Това е България.

Сатириада 0 Comment 15

 

Васил ПEТЕВ

Всеки има свое мнение, разбира се, но аз твърдо продължавам да считам, че тайната на съвременната българска публична мисъл и комуникация се крие в магичните свойства на новата сатанистка дрога адренохром.

Просто няма каква друга да бъде причината за събитията, действията, изказванията и съждения, които ни заливат като сахарски вятър през последните няколко месеца.
Да почнем от доктор Мутафчийски, който след като първо ни се присмя за това, че се плашим от някакъв тъп грип, после почти погреба възрастните ни познати и родители от екрана на телевизора, а накрая се вбеси, че чувалите му за трупове били останали празни. Яко, а? Адренохром.

Да продължим с Ангелкова, която след като първо отложи летния сезон с 6 месеца (само гаджето на Мордор досега ги можеше тея селски номера), после добави, че старите приятели на премиера, които държат по-голяма част от концесията по Черноморието ни, едва ли не ще ни върнат по некой лев, ако им идем на гости. СИК ще ни върне пари?! Яко, Ангелкова! Адренохром.

Да погледнем и културата, в частност лицата Банов и Рашидов. Ало? Чуваме ли се? Пием, пушим три в едно. Тези двама мозъчни тръстове освен, че не спряха полупияни да си мерят Лувърите по телевизиите, накрая решиха, че кината са безопасни, а театрите не. Какво друго освен адренохром?!

За Нарциса на републиката пък какво да кажа? То това вече са 15 години чист адренохром. Борисов без да се е нагълтал с адренохром на работа не ходи! Той вече толкова ни ненавижда и презира, че не спира да ни плюе директно от екрана – днес тулуп, утре мисирка – бой по кофти материала! Абе, както би казал Дани Кирилов – Ръбъла, при повечето престъпления има нарушение на закона.

Адренохром бе! Чист!

А Тити Папазов?! На какво е според вас, Тити Папазов? На адренохром, разбира се. Чакал от Васил Божков акциите на Левски, моля ви се. И накрая Сашо Диков му ги измъкна под носа! Този сюжет според вас, ако не си на адренохром, може ли да ти се случи въобще??

А Батков? Каза на Беновска преди минути, че била красива! После и намекна, че била и мъдра. Какво ви е бе, хора?! Спрете го тоя адренохром бе, моля ви.

А колегите журналисти, които днес написаха, че Божков обичал да плава с ултра скъпата си яхта до Куршавел, който е на 1800 метра средна надморска височина във Френските Алпи, те на кво са? А? Много ясно! На адренохром, разбира се.

А професор Герджиков, който познава закона на принципа “тука има, тука нема”, и в рамките на 48 часа компетентно защити две коренно различни тези, той на какво е според вас? Адренохром!

Радев и той е почнал да ползва, адренохром. Още не му личи прекалено, но се усеща, че започва да му харесва.

Всички са на адренохром, пичове, всички в тази държава. Но ние дори не сме държава, ние сме си едно чисто гето. Гето пълно с бедни и унижени негри, предварително умрели от коронавирус, а докато чакат неизбежното, маат адренохром и дишат 5G.

Това е България.

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top