Каквото е сутрин, не е вечер!

Сатириада 0 Comment 8

Цвета Караянчева пред БТВ:

„Не е редно да замразяваме, това е популизъм!!! Не може популизъм по време на криза. Нека всеки даде от себе си. Не трябва да се замразяват заплатите, а да се процедира както процедираме ние в ПГ на ГЕРБ – 1/3 от заплатите да се даряват по регионите, където са избрани народните представители“

Редно е народните представители да даряват средства за различни каузи. Мисля, че това е по-работещият вариант. Не може популизъм по време на криза. Нека всеки да даде част от своите средства“.

А след като „тръгна“ искане за нейната оставка и час  след като  Бойко Борисов нареди на Караянчева и на депутатите от ГЕРБ да си замразят заплатите: 

„В безпрецедентна ситуация сме и на моменти всяко решение изглежда предпоследно. Мисля че ще помогне, ако си казваме по-често „сгреших, извинете“. И не, не говоря за експертите и лекарите, макар че щеше да е добре СЗО да бяха взели да се разберат най-после по въпроса за ползата от маските. Говоря за себе си.

Снощи казах по бТВ, че замразяването на депутатските заплати е популизъм. Сгреших. Извинете. Не е популизъм не защото хазната няма да усети нашето замразяване. Не е популизъм, защото е редното нещо, което да направим в момента. Може да не е кой знае колко полезно, но е редно. Снощи сгреших, днес се извинявам. А вие бъдете здрави и се пазете!“

(Фейсбук)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top