САЩ  ОБЯВЯВАТ ИМЕТО НА КОРУМПИРАН БЪЛГАРИН

САЩ ОБЯВЯВАТ ИМЕТО НА КОРУМПИРАН БЪЛГАРИН

Сатириада 0 Comment 3

„До дни ще бъде обявено името на българина, който получава забрана за влизане в САЩ заради корупция. Има конкретна разпоредба в законодателството на Конгреса, която дава право на държавния секретар на САЩ да назове длъжностни лица, замесени в корупционна дейност. Месец, след като казах, че ще направим това, ние действително ще оповестим име. Причината е, че защото смятам, че е важно да работим заедно в борбата с корупцията и когато можем да свършим нашата работа, ние го правим. Това ще бъде само първото име, но после ще има и други.“
Херо Мустафа,
посланик на САЩ в България

ИМАМЕ МАЛКИ ВЪПРОСЧЕТА:

-Не е ли съдът този, който отсъжда замесен ли е, който и да е, в корупционна дейност?

-Казва г-жа посланикът Херо Мустафа, „Месец след като казах, че ще направим това, ние действително ще оповестим име. Причината е, че защото смятам, че е важно да работим  з а е д н о   в борбата с корупцията и когато можем да свършим нашата работа, ние го правим“. Само че българските институции не знаят името. Защо?

– Казва г-жа посланикът Херо Мустафа : „Това ще бъде само първото име, но после ще има и други.“ Щом са сигурни, че има и други корумпирани, защо не ги назоват всички, а ще ги обявяват избирателно?

-Ще има ли право и българският „държавен секретар“ да назовава длъжностни лица на САЩ, замесени в корупционна дейност?

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top