Порочната схема – 3 част. Псевдопатриотите – проститутките на ГЕРБ и ДПС

Порочната схема – 3 част. Псевдопатриотите – проститутките на ГЕРБ и ДПС

Сатириада 0 Comment 24

Историята учи. Нито един политик не е спечелил от надценяването на народа или простолюдието. Напротив. Тези, които подценяват публиката, обикновено печелят.

Изпечените политически мошеници Каракачанов и Валери Симеонов са жив пример за това. Нелицеприятни и простовати, но заредени с лакомия, алчност, мързел и комплекси – те са идеалната маша за олигархията.

Двамата байганьовци с копринени потури и овчи кожуси всъщност са антиподи.

В. С. е див селянин с техническо образование, който мрази успелите и по-можещите. Цял живот е завиждал на “тия мизерници в София” в тясноскроения си костюм на провинциален политик и дребен уличен бизнесмен с бели хавлиени чорапи с дупки на големия пръст.

Олигархията го оценява, опакова в патриотична буфосинхронада с потури и препасан на пояса бутафорен дървен нож вместо отвертка и фазомер. Това се харчи. Тълпата иска потури и в тях да не се поклащат мъдури. Нека един ушеглав тъп насечен с брадвата на лицеъгълник като Цв. Цветанов да поведе хорото, а бай Валерко да повее мустака с байрака, вместо да стои и да ограбва таксата за кабела от пенсионерите по бургаските села. Останалото: мизериите от Слънчев бряг, открадната ограда по границата, богохулството с децата с увреждания, инфантилната любовница – направена вице на Бойко е просто история, пародия.

Народът за Валери Симеонов се е произнесъл : Пази, Боже, сляпо да прогледне!

Каракачанов е мазен столичен аристократ. С Валерко ги обединява страхливостта. Страхливи буратиновци.

Агентът от ДС и доносник Иван е тлъсто прасе от родната политическа фауна. Отгледан от червените барони и номеклатурата със специална задача. Да държи под контрол дебилния профанизиран електорат и в столицата. Мазен, грозен, крадлив, мързелив толуп и предател по душа. Лъжец и доносник по природа.

Ето го и него, идеалният политик, когото статуквото ще тика напред и нависоко. Великолепното прасе, което с туловището си ще скрие срамната (според ГЕРБ) коалиция с ДПС.

Така бива угояван до невъобразими за породата му размери Каракачанов в политическата кочина последните трийсетина години и угоен с мазната помия от препълнената с тлъстини държавна софра. Него го славят платени едрогуши райчевци и кънчовци. За ДПС е бил доскоро инвестиция в бъдещето. За ГЕРБ е удобната пачавра, с която да си избършат ръцете накрая.

Разбира се, балонът бързо се спука. Бруталният слугинаж на Каракачанов и тежките му предателства го спихнаха като спукана помашка гайда. Пиянството, педерастлъшките истории, дивият расизъм, простащината и злоупотребата с “циганите”, докато се върти ибрика под височайшите задници, лицемерието, тунеядството и преяждането с власт трупяса зрелищно свинята каракачанка барабар с останалите и себеподобни.

Позорището е неприятно.

Но да не забравяме, че хиляди български граждани дадоха гласа си за подобни индивиди.

Помамено от слугинските медии с техните путелици хекимяни и адита, простолюдието избра тези прасета, за да творят безнаказано свинщини във властта вече почти десетилетия.

Цинизмът на тези псевдопатриоти удари децата и пенсионерите, а признаването на “македонския език” номинално ги трансформира в национални предатели.

Да лъжеш, обаче, всички през цялото време е невъзможно. Скоро балонът ще се спука зрелищно и ще ни опръска до ушите в лой и лайна.

Николай Бареков

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top