ВАЛЯ АХЧИЕВА ИЗБРА СВОБОДАТА И НАПУСНА БНТ

ВАЛЯ АХЧИЕВА ИЗБРА СВОБОДАТА И НАПУСНА БНТ

Изкуство и Култура, Теми 0 Comment 84

Веселина Томова

За разлика от публичния дом от български джурналя, които се чекнаха с Бойко Борисов в Белия дом, показваха си „анцузите“, бедрата и разчекнатите си женски полови органи, писаха лайняни петмезени шитни за „великия Борисов в Америка“, Валя Ахчиева избра свободата.

Първи признак на истинската журналистика, а не на слугинския манталитет на дръжките на микрофони и писалки на корумпираната власт, управляваща България.

Валя Ахчиева бе скалпирана от министър на Бойко Борисов и медиен олигарх на Бойко Борисов, след като поискаха главата и тепсия от екс шефа на БНТ Коко Каменаров. Свалиха предаването и „Открито“ от ефир, наказаха я, защото вадеше мръсните корумпирани афери на управляващите и престъпните им схеми.

Валя Ахчиева заведе дело срещу БНТ, спечели го, спечели дело и срещу недосегаемият Марешки, и от чиято партия Цацаров проси днес одобрение, за да го набутат тоя път като шеф на КПКОНПИ, каква долна история – ирония!

След Коко Каменаров, лицето Емил Кошлуков, което иначе се правеше на „различен“ от Каменаров, нито върна предаването на Валя Ахчиева в ефир, нито изобщо има и намерение да скърши хатъра на управляващите си корумпирани господари, които му харизаха сладката баница – БНТ.

Валя Ахчиева нямаше да бъде Валя Ахчиева, ако не бе избрала свободата.

На фона на ШИБАНОТО ЛИЦЕМЕРИЕ, ДЕМОНСТРИРАНО ОТ НЯКАКВА USA „МУСТАФА“, ЧЕ ЩЯЛА ДА СЕ БОРИ ЗА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО В БЪЛГАРИЯ, НА ФОНА НА ИЗВРАТЕНАТА, СЛУГИНСКА, КУРВЕНСКИ ПОДЛОЖЕНА, МЕДИЙНА СРЕДА НА МАФИЯТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ, на пръстите на едната ръка останаха и се броят истинските журналисти у нас.

Тях няма да ги видите в самолетите до Боко Тиквата, нито по големите телевизии и „големите“ медии.

Но тях търсете! Слушайте ги, гледайте ги и ги четете!

Защото са вълци единаци.

И нямат нищо общо с глутницата помияри, нарекли себе си „журналисти“. Готови да оближат всеки властови задник за няколко жълтици в повече.

(Afera.bg)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top