Манолова: Целият подземен свят е мобилизиран да прави изборите на Фандъкова

Манолова: Целият подземен свят е мобилизиран да прави изборите на Фандъкова

Водещи новини 0 Comment 23

„Публично известно е, че целият подземен свят е мобилизиран да прави изборите на г-жа Фандъкова. Вотът й е организиран. Има подаден сигнал от адвокати за подобни нарушения в изборния ден. Г-жа Фандъкова е фаворит на ромския вот. Всеки може да проследи секциите във „Факултета” и във „Филиповци”-заяви в студиото на предаването „Здравей, България” по Нова телевизия гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова.

Разликата между гласувалите за Фандъкова и Манолова на първия тур от изборите е 38 000 гласа . „Това е нищожна разлика, която може да бъде стопена и доволните усмивки на г-н Борисов и на ГЕРБ да се изчезнат. Всичко зависи от гражданите. Не могат да бъдат купени толкова гласове, че да удавят вота на хората”.

„За разлика от нея не влизам в пазарлъци с партийни централи. Не си купувам подкрепата и не раздавам постове…В рамките на кампанията преди първия тур тя бягаше от дебати. Тя избяга от дебата пред студентите в Софийския университет и пред младежките организации. Тя отказа участие и на хората от „Спаси София”, които ни поканиха днес. Готова съм на дебат преди балотажа. Нека да дойде и публично да обсъдим проблемите на София”

Манолова смята, че е време да се свали авторитарния режим, който управлява както София, така и България.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top