МАЯ МАНОЛОВА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ

МАЯ МАНОЛОВА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ

Водещи новини 0 Comment 3

Омбудсманът Мая Манолова се кандидатира за кмет на София.

„Утре ще подам оставка като омбудсман, за да се кандидатирам за кмет на София“ – написа снощи Манолова на страницата си във Фейсбук. „Можех да изляза в неплатен отпуск, но нямам нужда от застраховка. Кандидатирам се смело и почтено“
„Честно казано, предвид агресията, на която сме подложени аз и моите колеги през последните месеци, си мислих дали не е добре да си подготвя оставката, да напиша на нея дата 5 ноемрви, независимо дали ще бъда избрана за кмет или не, да я подам тогава, за да имам някаква защита от международните институции, ако нещата продължават да са толкова груби, каквито са в момента. Но след това реших, че един човек, който се кандидатира за кмет на София, който иска да поведе гражданите, трябва да бъде смел и трябва да дава личен пример, така че нямам нужда от застраховки“.

Ще бъде сформиран инициативен комитет за издигането на независимата гражданска кандидатура на Мая Манолова за кмет на София. От 10 септември ще започне набирането на доброволци за изграждането на граждански инициативи в страната под наслов „Промяна за София и България“.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top