„БОТЕВ“ – ВРАЦА С  ПОБЕДА В ГАРА ЛЕВСКИ

„БОТЕВ“ – ВРАЦА С ПОБЕДА В ГАРА ЛЕВСКИ

Водещи новини, Спорт 0 Comment 54

„Ботев“ спечели гостуването си в гара Левски срещу едноименния тим с 2:0 и продължава да води класирането в северозападната „В“ АФГ с актив от 66 точки. Тимът на Николай Тодоров-Кайзера реши мача веднага след почивката с попадения на резервата Анатоли Тодоров и Тодор Чаворски. Врачани обаче завършиха срещата с намален състав, тъй като влезлият като смяна Христо Спасов се контузи и беше изкаран с линейка от стадиона.

В основата на всички опасности за „Ботев“ беше нападателят Ивайло Иванов, който, обаче, този ден нямаше шанс. Треньорът замени на почивката Деян Борисов с Анатоли Тодоров и плеймекърът откри резултата с първото си докосване на топката – в 46-та мин. пробив на Куанг по дясното крило завърши с центриране, от което Тодоров реализира за 0:1. Няколко минути по-късно Куанг асистира по същия начин, като този път Тодор Чаворски попадна в прегръдките на съотборниците си.

Успехът срещу „Левски“ остави врачани на върха в северозападната „В“ АФГ. В петък на стадион „Христо Ботев“ идва претендентът „Етър“, който очаквано спечели гостуването си в Червен бряг на местния „Партизан“ с 4:1.

Related Articles

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top