ЦЕНИ НА АПАРТАМЕНТИ ОТ „АРТЕКС“. ЗА АТЕИСТИ И ПРОСТОСМЪРТНИ. 28 МЛН. КРЕДИТ ЗА „АРТЕКС“, В СЪЩИЯ ДЕН ЛЕВОН ХАМПАРЦУМЯН И ТОЙ С АПАРТАМЕНТ!

България 0 Comment 110

 

Цени на апартаменти от „Артекс“ „на зелено“. За атеисти и простосмъртни. В евро. Без ДДС.

Цените са за предстоящо строителство. Даже изкоп няма.

Според документа, с който Биволъ разполага, принципът на включване в сграда „ДИАМАНТ 2“ е следния:

1/ 10% – капаро – при подписване на Опционен договор и ангажиране на избрания имот;

2/ 25% – при подписване на Предварителен договор /при Разрешение за строеж, което очакваме да се случи в рамките на следващата макс.половин година/;

3/ 65% – при изповядване на Нотариалната сделка – след Акт 14 /завършен груб строеж/ – мин.една година след Разрешение за строеж и започване на строителството на обекта


Браво, Левоне, браво, Хампарцумян. Имаш банка, отпускаш кредит 28 милиона на „Артекс“ а те ти дават тънко голям апартамент в съседство с депутати и министри. В един и същи ден. Още ли вярвате на „Мениджър на годината“, че „Артекс“ работят на пазарен принцип?

На пазарен, но за важните хора има бонуси по „лична преценка“. Защото има ресто или са преценили, че ще им трябват някои „административни услуги“ под масата? Впрочем, този многомилионен кредит е от парите на вложителите и одраните с банкови такси потребители на банкови услуги, а не от личните пари на Левон.

П.С. Един месец след като получава кредита фирмата „Крон 21″ изчезва и се влива в „Артекс“.

„Биволъ“

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top