Лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева: През последния мандат на ГЕРБ всичко е през просото

Лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева: През последния мандат на ГЕРБ всичко е през просото

Водещи новини, Политика 0 Comment 35

 

Сегашното управление има белег на неграмотност и насилие, заяви лидерът на “Движение 21” Татяна Дончева в предаването “Тази сутрин” на БТВ. През последния мандат на ГЕРБ всичко е през просото. В държавната администрация всички са дилетанти. Хората поставени на ключови позиции нямат капацитет.

Според Татяна Дончева “Обединените патриоти” са показали отвратително отношение към хората. “Това което Валери Симеонов каза за майките е непростимо от човешка гледна точка. Виждаме всякаква липса на представа къде се намира”.

„ГЕРБ ще развалят коалицията и ще отидат на предсрочни избори- заяви още Татяна Дончева,- защото така ще претърпят по-малко щети. Ако прекратят управлението осем месеца преди края на мандата ще е най-добре за тях. По-добре е да има предсрочни избори, отколкото да се агонизира. Трябва да решим как ще вървим оттук нататък, Нужно е консолидация на българското общество“.

Тя посочи, че е необходимо да се направи актуален регистър на избирателите. И още – хората, които работят в избирателните комисии, да не са партийно обвързани.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top