“ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ” – РАЗЕДИНЕНИ! Валери Симеонов свали доверието от Волен Сидеров

“ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ” – РАЗЕДИНЕНИ! Валери Симеонов свали доверието от Волен Сидеров

Водещи новини 0 Comment 20

Симеонов и Сидеров май ще преобърнат колата на “Обединени патриоти”. След изявлението на Волен Сидеров, че Симеонов е човек на Сорос, Валери Симеонов отвърна на удара. Народните представители от ПП НФСБ В 44-то НС: Валентин Касабов, Борис Ячев, Христиан Митев, Петър Петров, Славчо Атанасов, Георги Колев и Йордан Апостолов заявиха, че снемат доверието си от лидера на ”Атака” Волен Сидеров.

Предлагаме на нашите читатели текста на позицията на НФСБ:

“ПОЗИЦИЯ НА НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

НА ПП НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ

По повод поредното нарушение от Волен Сидеров на решението на Политическият съвет на Коалиция „Обединени патриоти“ от 11.09.2018 г., с което „се одобрява и подкрепя дейността на представителите на Коалицията – членове на Министерския съвет“, подписано от тримата председатели на партиите от Коалицията, НФСБ заява, че:

1. Считано от 17.10.2018 г. народните представители на НФСБ снемат доверието от Волен Сидеров като изпълняващ длъжността Председател на парламентарната група „Обединени патриоти“;

2. Считано от 17.10.2018 г. народните представители от НФСБ ще се представляват от заместник-председателите на партията Валентин Касабов и Борис Ячев;

3. Публичните изявления и поведението на Волен Сидеров в страната и чужбина (вкл. в Русия) по никакъв начин не следва да се обвързват с ПП НФСБ.

17.10.2018 г.

НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ПП НФСБ В 44-то НС:

Валентин Касабов, Борис Ячев, Християн Митев,              Петър Петров, Славчо Атанасов, Георги Колев,                Йордан Апостолов, Росен Живков”

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top