Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ТОТЮ МЛАДЕНОВ
ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ

На 16 ноември, в Градската концертна зала, новоизбраните общински съветници, кмета на Община Враца и кметовете на населени места положиха клетва пред областния управител и пред симпатизанти и граждани, препълнили залата. Бившият кмет на Враца инж. Войслав Бубев връчи на новоизбрания си колега Тотю Младенов символите на властта - огърлицата и ключът на Враца и му пожела да отдаде всички сили за просперитета на врачани и за благоденствието на града и общината. За председател на Общинския съвет с 30 гласа бе избран председателят на ПП "ГЕРБ" във Враца Николай Коцев. Единственият му конкурент - председателят на врачанското НДСВ Момчил Младенов, получи 7 гласа. Изненадващо представителите на БСП в Общинския съвет не предложиха свой кандидат за председател на съвета.
В понеделник новоизбраните кмет и председател на Общинския съвет влязоха в кабинетите си, като първата им среща беше с депутатите от Врачанския избирателен район Георги Божинов, Димитър Гъндев, Тома Томов, Иван Гризанов и Йордан Костадинов.
Те заявиха, че ще се стремят да вземат решенията в максимален консенсус. В разговора са засегнати практическите стъпки за решение на някои проблеми - инфраструктурни проекти- пътищата- Мездра-София, Враца-Видин, Враца-Оряхово (идея за четирилентов път), пътя към Леденика, проекта за водния цикъл, промишлен парк, реформа в образователната система и др.
Новоизбраният кмет на Община Враца Тотю Младенов заяви, че вече е изпратил писмо до финансовия министър с искане да се направи ревизия на общината за периода от 1 януари 2003 до 31 октомври 2007 година. Междувременно той ще направи промени в одитния екип на общината и ще се започне паралелна проверка.


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"

ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM