Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

РЪКОВОДСТВОТО НА БСП
ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА

. Рашо Тарльовски напусна общината

Началникът на кабинета на Войслав Бубев подаде молба за напускане по взаимно съгласие пред временно изпълняващия длъжността кмет Николай Цилев. "Трябва да поема поне част от отговорността за загубата на местните избори, защото преди четири години влязох в общината като началник на кабинета на Бубев и бях неформален шеф на предизборния му щаб" - каза на организираната пресконференция Рашо Тарльовски.
"Първо искам да си почина, а после ще опитам да си подредим партията във Враца... Взаимоотношенията в нея са под всякаква критика. Ще пледирам цялото ръководство да си подаде оставката.
Аз също ще го направя, защото съм част от това ръководство. Както и да броим победителите в областта и по селата, ние сме бити отвсякъде. Ако се анализират цифрите в някои секции, особено в селата, където резултатите се обърнаха във втория тур, доста изводи могат да се направят... Откровен разговор може и да не се състои, но на мен ми пука за моята партия, и съм длъжен да опитам".


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"

ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM