Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ПРЕГЛЕД
НА ТЪРГОВСКИТЕ ВИТИРИНИ

За трета поредна година Община Враца организира преглед на търговските витрини и отличаване на най-ефектните и оригинални идеи за Коледна украса на търговските обекти. Отличията са грамота и парична награда, връчени от кмета на община Враца инж. Тотю Младенов. Почти всички магазини в града вече са направили своята празнична украса и са откликнали на призива на Община Враца за създаване на празничния дух. Гражданите също могат да споделят всяка красива и стилна композиция, която им направи впечатление. Ще очакваме вашите писма по електронната поща на адрес obshtinavr@bsbg.net .
Врачани и гостите на града могат да участват в още една интересна проява в навечерието на най-големия християнски празник - традиционната вече изложба-базар на хлебни, сладкарски и кулинарни изделия, на която могат да се открият оригинални и традиционни ястия и деликатеси. С тях всеки може да изненада семейството си на празничната трапеза.


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"

ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM