Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ

На 20 ноември в Териториалната дирекция на НАП във Враца се проведе вторият Ден на отворените врати. Гости на приходната администрация бяха ученици от икономически паралелки на СОУ"Христо Ботев" и СОУ "Козма Тричков".
"Поводът да ви поканим е, че всички вие сте потенциални наши бъдещи колеги, ако продължите образованието си в тази посока или със сигурност наши бъдещи клиенти" - с тези думи посрещна дванадесетокласниците директорът на ТД на НАП - Враца Александър Александров. Той им разказа накратко историята на приходната администрация във Враца, нейната структура и основни функции. "Искам тази наша среща да сложи началото на диалог, в който да си бъдем взаимно полезни. Вие - като изказвате своите мнения, предложения и идеи за подобряване на работата по обслужването на клиентите в администрацията. А ние - като ви предложим срещи с наши експерти, които могат да ви гостуват с лекции по интересни за вас теми" - предложи Александър Александров. Думите му станаха повод за оживена дискусия, в резултат на която се взе решение учениците от двете училища в близко време да обобщят интересуващите ги теми, които желаят да им бъдат представени от експерти от ТД на НАП - Враца. Двете преподавателки - Румяна Витньова и Рени Симеонова, които бяха дошли с учениците си, предложиха първата тема от тази поредица да бъде за плоския данък и то непосредствено след неговото въвеждане.
Пред учениците директорът Александър Александров отчете, че към вчерашна дата Териториалната дирекция във Враца е изпълнила на 95.52 % плана си за събрани приходи за тази година и че се очаква до края на 2007-ма да бъдат събрани с 22 милиона лева повече в сравнение с 2006 г.


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"

ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM