Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

Премиера

“ИГРА НА МЪЖ И ЖЕНА”

Тази игра - на мъж и жена - я играят всички в детските си години. Както знаем, тя е много лесна: ти си жената (или майката), аз съм мъжът (или бащата).

Една педя земя е къщата, няколко счупени играчки - имуществото, а целият свят е по-малък от щастието. По-късно в юношеството, играта се променя, протагонистите в нея са толкова свенливи, че не знаят как да заговорят на улицата или в училищния двор онези момичета или момчета, с които някога са си играли на мъж и жена. Най-трудното идва накрая - когато същите тези момчета и момичета (или съвършено други - това е без значение) започват наистина да стават мъже на жени и жени на мъже. Тогава разбират цената на онова, на което специалистите му казват - превръщането на играта в живот. Защото най-често установяват, че не са си научили ролята както трябва, а когато я научат както трябва, обикновено другият протагонист отсъства, за да стане спектакъла. Тогава всеки си остава сам в гримьорната, за да си доучи текста. И все чака някой да звънне по телефона, или поне да нахлуе я като среднощен бандит, я като кандидат за запознаване - с един огромен букет с маргарити, както е казано в ремарките на пиесата, която ти предстои да видиш, драги протагонисте/протагонистке.

Добрата страна на твоя шанс е в това, че ще поразсъждаваш върху съдбата си в този прекрасен театър с помощта на тези прекрасни твои събратя протагонисти Румяна Мерджанска и Борислав Борисов.


Кирил Топалов -
също протагонист


 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"

ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM