Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ЦЕЛТА - ТРИ ТОЧКИ
ОТ МАЧА С "МИНЬОР"

Треньорът на "Ботев"-Враца Антони Здравков заяви, че предстои един тежък мач с отбора на "Миньор"-Перник. "Това ще е двубой, за който аз имах много кратко време като треньор и като време за работа с отбора. Един мач, в който определено ще търсим да играем футбол, такъв, какъвто се харесва на хората. Ще искам отборът да изглежда минимум по начина, по който изглеждаше в предишния мач с "Локо"-Пловдив", категоричен е Здарвков. Той уточни, че в никакъв случай няма да се търси отстъпление от това, което тимът е показал като игра срещу "смърфовете", а напротив ще се търси по-голямо развитие на отбора като игра. Наставникът съобщи, че срещу "Миньор" ще се търси победата до последната минута. "Нямаме друга алтернатива. Не мога да кажа как ще завърши двубоят, но целта пред отбора е да излезем на терена, да се потрудим и да спечелим трите точки". Здравков съобщи още, че в отбора има много проблеми. "Опитваме се със спортния директор Валентин Станчев да работим в една посока, с едно мислене. До момента се получава. Ще направим така, че да изглеждаме добре и надявам се да спечелим предстоящото гостуване". В състава на "Ботев" има четирима контузени футболисти - Николай Христов, Илия Илиев, Роберто Флориано и Пира. "Надявам се тази вечер всички да се включат в тренировките за да можем да имаме пълноценна група. Кардинални промени в състава обаче няма да има", допълни Здравков. Той уточни, че ще се разчита на тези, които са играли срещу "Локомотив"-Пловдив. "Надявам се да има и нови футболисти, ако успеем да ги картотекираме. Наясно съм, че завърналите се във Враца футболисти са изостанали с подготовката, но и тези, които са били тук и са тренирали 2 месеца също не са в необходимата спортна форма. Това не е добре! На мача с "Локомотив" се видя, че имаме 2 - 3 футболисти, които могат да играят 90-сет минути на пълни обороти и това е основното ни притеснение". Според Тони Здравков в момента няма как да се работи за физически качества. Единственото, което ще се прави е да се играе повече тактически не с минимални, а с максимални усилия. Основната цел на вчерашната контролна среща е била опознавателна. "Исках да видя всички футболисти в игрова обстановка. Видяхте, че имаше и няколко състезатели на проби, които в никакъв случай не показаха, че имат място в нашия отбор. Трябва да изградим една група от определен брой състезатели, с които да се работи. Останалите, ако покажат необходимите качества ще попаднат в тази група за да помагат". В момента в "Ботев" разполагаме с 33-ма футболисти и според наставника не може да се проведе нормален тренировъчен процес. "Ще направя всичко възможно групата да бъде сведена до нормална бройка за да може да се работи. Разчитам на прекъсването в първенството, което предстои след мача с "Черноморец"-Бургас за да можем да наваксаме малко от физическа гледна точка", завърши Антони Здравков.
Спортният директор Валентин Станчев съобщи, че Росен Ванков няма да играе през този полусезон за "Ботев". "Имаме проблеми с жълтата му карта, която по непонятни причини е в Черна гора. Имахме огромно желание да играе за нашия отбор, но до януари няма как това да стане юридически", коментира Станчев. Той съобщи, че все още не е ясна съдбата на разтрогналите по вина на клуба Румен Рангелов, Светослав Валериев и Тихомир Найденов. "Надявам се до утре да имаме решение по казуса", допълни Станчев.
 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM