Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ОБЩИНА КОЗЛОДУЙ
И АЕЦ "КОЗЛОДУЙ"
ЩЕ РАБОТЯТ ПО ОБЩИ ПРОЕКТИ

Новоизбраното общинско ръководство и ръководството на Атомната централа проведоха първа работна среща, домакинствана от АЕЦ, на 21 ноември 2007г. метът Румен Маноев, председателят на ОбС Иво Симеонов, изпълнителният директор Иван Генов и заместник изпълнителният директор Кирил Николов проведоха разговор за параметрите на бъдещото сътрудничество.Ускорено развитие на градската инфраструктура за подобряване на качеството на живот в Козлодуй бе една от основните теми, обсъдени по време на срещата. Бяха разгледани и въпроси, свързани с: оптимизиране на двупосочната комуникация; взаимна подкрепа при представяне на възможностите на региона пред различни институции; организация на културни, спортни и други социалнозначими събития.
Участниците в срещата се договориха в кратки срокове да бъде изготвена партньорска програма за взаимополезна дейност. За реализацията на всеки конкретен проект ще бъдат създавани съвместни работни групи, решиха още ръководствата на АЕЦ "Козлодуй" и на общината.
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM