Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ДЕН НА КМЕТА

На проведения Ден на кмета бяха обсъдени проблемите и взаимодействието с Районно управление "Полиция" по опазването на селскостопанската продукция и обществения ред в населените места на Община Враца. За кражби и посегателства над имотите в селата сигнализираха всички присъстващи кметове, но изразиха и своето задоволство от работата с органите на реда. Най-много кражби върху необитаеми къщи има в село Върбица. Кметът Красимир Цеков обясни, че имотите се разграбват, крадците изнасят дори прозорците и вратите. Той отбеляза, че напоследък се опустошават големите зеленчукови градини.
Сигнал за шофиране без книжка в петъчните дни на водачи на мотопеди и трактори подаде кметът на с. Горно Пещене Кирил Попов. Нередовните шофьори излизат след като си тръгнат служителите на реда. Инспектор Пламен Костов потвърди за реакциите на полицаите и увери, че има достатъчно на брой дежурни екипи, които да отговарят на сигналите, както и намеренията си за съвместни проверки с КАТ и ДАИ.
На проведената среща беше обсъдена и превенцията на горски и селскостопански пожари. Гл. инспектор Красимир Илиев от Районна служба "Противопожарна безопасност и защита на населението" прикани кметовете на населените места да запознаят жителите със всички противопожарни дейности
Кметът на Община Враца инж. Николай Иванов съобщи, че в началото на следващата седмица започва текущ ремонт на уличната и общинската пътна мрежа. Ще бъдат частично ремонтирани и някои улици в населените места на община Враца. За ремонта община Враца е заделила в бюджета си за тази година над 700 000 лв.

 
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM