Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ИСКАТ ИЗГРАЖДАНЕТО НА КРИЗИСЕН ЦЕНТЪР
ЗА ДЕЦА В РИСК

Нови предложения на липсващи социални услуги, които да бъдат включени в проекти, бяха обсъдени на редовното заседание на комисията за детето към община Враца. Предложенията бяха направени от зам.-кмета Светозар Луканов, който е и председател на комисията. Единодушно бе приета идеята за разкриването на кризисен център за настаняването на деца в риск или деца, които са пострадали от домашно или друго насилие. Обсъдено бе къде, в кои сгради би могъл да се помещава центърът, какъв да е капацитетът му и деца на каква възраст да обслужва. Съветът взе решение да се обърне към общинската администрация и общинския съвет с предложение да започне работа по проект за изграждането на кризисен център.
Комисията обсъди още необходимостта от целодневна детска градина за деца с респираторни проблеми и изграждането на хоспис на територията на общината. Представена бе актуална информация за реализирането на проекта "ИСКРА" и докладната на зам.-кмета Луканов за разкриването на социални услуги по този проект, която ще бъде разгледана на предстоящото заседание на общинския съвет.
Поведението на проблемни деца и работата с тях са другата актуална тема, по която работи комисията. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM