Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

КМЕТЪТ ПРИЕ ДИСТРИКТ ГУВЕРНЬОРА
НА РОТАРИ ДИСТРИКТ БЪЛГАРИЯ

Кметът на Враца инж. Николай Иванов прие делегация, водена от доц. д-р Валентин Стоянов - дистрикт гуверньор на Ротари дистрикт 2482 България. Делегацията включваше също Валери Маринов - президент на Ротари клуб във Враца и Мая Григорова - асистент на дистрикт гуверньора. Кметът и президентът на врачанския Ротари клуб споделиха с дистрикт гуверньора първите добри стъпки, които реализират по съвместни проекти. Обща бе инициативата да бъде поставено допълнително осветление в района на две пешеходни пътеки, които се намират при МБАЛ "Христо Ботев". Има намерение тази инициатива да бъде разширена. На срещата бе обсъдена и новата идея Ротари клуб - Враца да се погрижи за поставянето на ново осветление и система за видеонаблюдение в обновения подлез на Стария пазар.
Доц. д-р Валентин Стоянов представи и други нови инициативи на врачанския Ротари клуб, които предстои да бъдат подкрепени. Сред тях е създаването на обществен дарителски фонд, който да финансира проекти и идеи на граждани и да е в помощ на социално слаби. Кметът заяви, че Община Враца също ще съдейства за стартирането на фонда. Всички предложения са в рамките на глобалната иниицатива "Променяй живота с Ротари", която ще се реализира през периода 2013 - 2014 г.

Даниела Хитова
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM