Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese


РЕФЕРЕНДУМ ЩЕ ИМА,
ВЪПРЕКИ ПАНИКАТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ

"Искам да успокоя всички, че въпреки паниката на управляващите, референдум ще има, а 770-те хиляди подписа, събрани от българските граждани, не могат да бъдат игнорирани от нито едно правителство", заяви депутатът от ПГКБ Румен Овчаров на брифинг в парламента. Той бе категоричен, че референдумът за ядрената ни енергетика се е превърнал от експертен и технологичен вот в политически референдум за управлението на ГЕРБ. "Референдумът вече е политическа оценка, защото управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов струва прекалено скъпо на българските граждани и те вече усещат това, плащайки цената на безумията на ГЕРБ, най-малко с увеличените си сметки за електроенергия", изтъкна Румен Овчаров.
Според него с унищожаването на проекта "Белене" управляващите са пропуснали идеалната възможност страната ни да получи огромни суми чуждестранни инвестиции за изграждането на втора атомна централа. "Говорим за над 5 милиарда евро чуждестранни инвестиции, които щяха да помогнат на България да излезе от кризата, в която точно правителството на ГЕРБ ни вкара", възмути се Румен Овчаров. Той обясни, че управлението на ГЕРБ вече е струвало милиард и половина лева изхарчени по проекта "Белене", още милиард и половина лева за поети ангажименти по проекта, а би струвало и още един милиард евро неустойки заради делото в международния арбитраж. "Хората ще кажат своето мнение на 27 януари и ще преценят дали искат да бъдат управлявани от това правителство или не", допълни още Овчаров.

Жанет Пашалиева

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM