Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОБРЪЩЕНИЕ

Уважаеми съграждани,
Когато преди четири години станах кмет на община Враца си мислех как ще се справя с това предизвикателство. Сега, след тези трудни, но успешни години знам, че имам и знанието, и енергията да продължа да се грижа за община Враца. Познавам хората, познавам техните проблеми, познавам техните мечти. Имам стабилен и работещ екип, който не пести сили да реши понякога и нерешимите задачи. Имам административен опит, който натрупах пред очите ви и вие бяхте основния коректив на моите действия. Остава да ми дадете вашата подкрепа за втори път и аз разчитам, че ще го направите.
Много работа свършихме и както виждате още много работа остава. Дайте ни шанс да довършим започнатото и да увеличим вашите възможности. Имаме желание, въпреки трудните години, да направим живота в общината с по-висок стандарт, по-удобен и по-спокоен. Както и досега ще се вслушваме във вашия глас, ще чуваме личните човешки проблеми и ще се стараем да помогнем в решаването на всеки един от тях.
В продължение на един месец пред вас се представиха кандидатите за кмет на община Враца и съм сигурен, че сте натрупали достатъчно впечатления за да направите в неделя, на 25 октомври, най-добрия избор за вас. Представихме се всички. Всеки според силите и идеите си. А вие ще решите. Вие ще посочите кой е спечелил доверието ви, кой е успял да представи най-убедително стратегия и план за развитие на общината в следващите четири години.
Приятели, ние живеем в малък град, в който всички се познаваме. Познаваме се като личности, познаваме се като възможности, познаваме се като човеци. И аз знам, че сте хванали неискреността, лъжата и клеветите в тази кампания. Знам, че сте отсели важното за всеки един от вас. Чули сте интересните и перспективни идеи, а не несериозното и агресивно говорене, имащо за цел да злепостави опонентите. Аз знам, че сте мъдри и честни, и съм убеден, че на 25 октомври ще накажете безпочвените заяждания на дребно, очернянето на вече постигнатото и най-вече липсата на идеи за развитие и по-добро бъдеще на община Враца.
Постарах се в изминалия месец да се срещна с повечето от вас. Да попитам за пореден път какво сме пропуснали, с какво не сме се справили. Да чуя отново всички предложения, за които не стигна времето или не намерихме достатъчен финансов ресурс. Да разкажа за започнатите проекти и още веднъж да съгласувам с вас, хората на Враца, бъдещето на общината. И аз съм доволен от тази кампания, защото се чухме взаимно, защото успях да наваксам пропуснатата комуникация с вас. Защото промених свой основен възглед и се чувствам още по-силен, по-зареден и по-мотивиран да се справя с предстоящите предизвикателства.
Тази кампания ме научи, че освен да работя всеотдайно и устремно, трябва да отделям повече време за разказване и обсъждане на дейността, на проектите с вас. Разбрах, че една работа се приема за свършена само когато е обяснена добре как е свършена. И вие ме научихте на това, за което сърдечно благодаря. И обещавам, че в следващите четири години ще си говорим много повече и ще изисквам от вас много по-активно участие в планирането и извършването на дейностите в общината.
Бъдете активни и излезте да гласувате на 25 октомври. Този път излезте и упражнете правото си на глас. Защото, за да се случат нещата, както вие ги искате, трябва да се сложи начало. А то винаги се поставя с избор и взимане на решение. И нека изборът този път е ваш, за да имате самочувствието на пряко участващи в управлението на община Враца.

Община Враца е във вашите ръце и нашето бъдеще зависи само от нас!
Гласувайте с номер 17!

Николай Иванов -
независим кандидат за кмет на община Враца


Купуването и продаването на гласове са престъпления!.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM