Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ПОХОД-СЪБОР "РЕЧКА" НА 30 ГОДИНИ

200 ученици и членове на пешеходни клубове от Враца се включиха в Общински поход-събор "Речка-2015", който се проведе в събота, 17-ти октомври. Проявата на Община Враца и ТД "Веслец- Враца" се организира за 30-ти пореден път и е вече с наложени традиции сред младите туристи. 12-километровият преход не попречи на близо 100-те походници, да се включат в организираните спортно-туристически състезателни игри.
Програмата предвиждаше крос, щафетни игри и теглене на въже.

В кроса за момичета и момчета до VIII клас най-бързи се оказаха Жени Георгиева и Митко Иванов от ОУ "В. Левски". При по-големите най-добри бяха Биляна Калинина и Георги Нешев от ПТГ "Н. Вапцаров". При мъжете най-бърз се оказа бившият възпитаник на ПТГ Калоян Каменов, втори остана Симеон Къчовски - учител в СОУ "Н. Войводов", трети - Николай Григоров - учител в СОУ "Отец Паисий".
В туристическата щафета първите места заеха възпитаниците на ОУ "В. Левски" при по-малките и на СОУ "Хр. Ботев" при по-големите ученици. В най-атрактивната дисциплина "теглене на въже" доминираха двата отбора на СОУ "Отец Паисий".
Всички призьори получиха грамоти, флагчета и материални награди, осигурени от Община Враца.
Поход-съборът бе закрит с кръшно българско хоро..


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM