Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

Жителите на с. Баница:

НЯМА ДА ЗАБРАВИМ КАК НИКОЛАЙ ИВАНОВ
НИ ПОМОГНА ПО ВРЕМЕ НА БЕДСТВИЕТО

Независимият кандидат за кмет на община Враца Николай Иванов се срещна с жителите на село Баница. Още първите думи на хората бяха думи на благодарност. "С чиста съвест мога да кажа, че Вие, г-н Иванов, сте един добър и благороден човек. Това пролича още по време на голямото наводнение в Баница, когато селото ни се събуди на сутринта разрушено. Вие бяхте първият ръководител, който пристигна при нас, видя щетите и ни вдъхна надежда. Казах си - "Това е човекът, който трябва да реши проблемите на селото". И Вие настина го направихте. Изпратихте екипи и техника, за да направим дигата над селото. Помогнахте ни да засипем разораните от пороя улици. Направихте ни площада, за да не си спомняме за случилото се. Помогнахте с парични средства на пострадалите. Помогнахте да заработи домашния патронаж. Вярваме, че и през следващия мандат ще помагате на хората от селото и ще работите за подобряване на инфраструктурата!" - каза Павлина Цветкова. За активната помощ за селото, оказана от Николай Иванов, не само по време на бедствието, говориха също Тодор Христов и Анета Христова. Припомнен бе и извършеният ремонт на православния храм "Св. Възнесение".

"Радвам се след тежкото изпитание от миналото лято вече стъпваме на краката си. Успяхме да убедим Европейската комисия да осигури не малко средства, те ще пристигнат съвсем скоро в община Враца. Над 122 000 лева ще бъдат вложени в цялостните аварийно-възстановителни работи на язовир "Желязковец" край вашето село. Предстои да се направи ремонт на конструкцията на язовирната стена и на гасителя. Така че да знаем, че този обект е в едно перфектно състояние" - отговори Николай Иванов.

Друга важна тема за хората от селото е бъдещето на местната детска градина. "За мен кауза за следващия мандат ще бъде решаването на въпроса с детската градина в с. Баница. Ще бъде осигурено финансиране. Някои опоненти се опитват да развиват тезата, че малките филиали на детските градини и на училищата са излишни, защото там хората намаляват. Ще отстоявам това да има училище и детска градина не само в Баница, а и във всички села на общината. Да продължат да съществуват и да получават още по-добро финансиране" - категоричен бе Николай Иванов. Жителите на селото поискаха нова детска площадка, която независимият кандидат за кмет се ангажира да бъде построена.

Започналото възстановяване на щетите от бедствието бе обсъдено и на срещата в с. Девене, където Николай Иванов бе гост на събрание, организирано от Коалиция "Народен съюз за Враца". В момента се работи по възстановяването на пет моста и няколко участъка от улиците "Г. Димитров", "Рила" и "Родопи". Общата стойност на възстановителните работи в селото е над 160 000 лева.

Голяма придобивка за Девене през изминалия мандат е новата здравна служба, която отвори врати през юли тази година. В обновяването й бяха вложени над 43 000 лева от капиталовата програма на Община Враца. "Ще продължим с благоустрояването по селата и през следващия мандат" - заяви Николай Иванов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!.


.


ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM