Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

"БОТЕВ" - ВРАЦА СЕ РАЗДЕЛИ
С ОЩЕ ДВАМА ФУТБОЛИСТИ

Още двама футболисти напуснаха тима на "Ботев"-Враца. Това са халфът Масимилияно Амендола и вратарят Димитър Иванов. Новината съобщи спортният директор на врачани Валентин Станчев. Амендола и Иванов вече проведоха разговори с ръководството на "Ботев", като са стигнали до споразумение да се разделят с клуба по взаимно съгласие. 22-годишният полузащитник Масимилиано Амендола дойде в отбора на "Ботев" това лято. Той е продукт на школата на "Наполи" и бе привлечен във врачанския тим от бившите италианските собственици на клуба. Амендола отбеляза един гол за "Ботев". Нападателят се разписа за победата с 1:0 над "Локомотив"-Пловдив в шестия кръг от първенството. "Нашето желание бе той да остане в отбора, но Амендола прецени, че няма място в отбора. Разделяме се с футболиста по взаимно съгласие. Клубът му изплати всичко дължимо", коментира спортният директор на "Ботев"-Враца Валентин Станчев. Той допълни, че още един футболист е напуснат клуба по взаимно съгласие. Това е третият вратар на тима Димитър Иванов. 21-годишният страж изигра само един официален мач този сезон за тима на "Ботев". Иванов бе титуляр при загубата с 4:0 от "Литекс".
От началото на полусезона до сега отборът на "Ботев"-Враца бе напуснат още от бранителите Аугусто и Пабло Кабалеро, халфът Роча Кассио и нападателите Николас Челесте, Саша Анеф и Роберто Флориано. 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM